Debat

Vi mangler jer

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Måske har du fulgt med i debatten om, i hvor høj grad lærerne tager imod de tilbud, virksomheder som vores sætter i søen for at vise, hvordan dét, eleverne lærer i skolen, bliver brugt i den virkelige verden? Måske hører du til én af dem, der slet ikke har hørt om de mange tilbud, du kan vælge via Dansk Arbejdsgiverforenings initiativ?

Mit spørgsmål er nu, hvad der skal til, for at skolerne tager imod vores undervisningstilbud til 4., 6. og 7. klasse og kommer på besøg hos os i Ringe på Fyn?

Hos Jeros udvikler og producerer vi industriopvaskemaskiner, kassevaskere og pladerensere til danske og udenlandske virksomheder. Det er vores mål at skabe synlighed omkring metalindustri og de uddannelser, vi har i huset, og vi råber derfor højt for at fange skolernes og lærernes opmærksomhed - blandt andet ved at deltage i Åben Virksomhed.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Gang på gang oplever vi, at rigtig mange unge ikke ved, hvilke muligheder der åbner sig for dem, når de vælger en erhvervsfaglig uddannelse, fordi det i mange år ikke har været prioriteret at fortælle om det. Og det er synd! Men som enkeltstående virksomhed er det knap så let at finde formlen for, hvad der skal til.

Vi vil nemlig rigtig gerne være med til at give flere børn og unge lyst til at vælge en erhvervsfaglig uddannelse - og netop derfor kan vi få besøg af 4.-klasser og tale om kodning, 6.-klasser og fortælle om, hvordan vi arbejder med metal, 7.-klasser og vise, hvordan vi bruger robotter og automatisering i produktionen.

Har du idéer til, hvordan vi får lærerne i tale, er du meget velkommen til at kontakte os.