Lærer til lærer

Kan du slippe gennem det famøse nåleøje?

Mange har forsøgt og mange har desværre fejlet i forsøget på at blive vores næste superkompetente kollega. Er det mon dig?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære kommende kollega, det er nu du skal spidse ørerne eller som minimum pudse læsebrillen, for det her bliver dagens bedste tilbud.

Vi leder efter en dygtig lærer med linjefagskompetencer i matematik, natur/teknologi, musik og/eller håndværk/design. Har du dem alle er det fedt, men vi kan også nøjes med nogle få af dem.

Vi er, med fare for at det lyder arrogant, en virkelig god skole, hvor både lærerkollegie, elever, forældre og ledelse går op i en højere enhed, for at nå det samme mål, nemlig at skabe den bedst tænkelige skole.

Vi sætter pris på og forfølger god læring, opførsel og ramme generelt.

Skolens fysiske ramme er uden sammenligning. Vi er en flot skole med pæne og ordentlige indearealer, udendørs ligger vi klods op af Hareskoven.

Lærerkollegiet er en fabelagtig sammensætning af kvinder og mænd i alderen 23-60 år. Vi er 22 hoveder høje, hvis det kun skal handle om lærerne. Vi er nemlig den lille matrikel af to, hvor kun 0.klasse til og med 6.klasse hører hjemme.

Alle kender alle, noget der gør det en del lettere, at efterleve nogle af de regler og rammer vi i fællesskab har sat op for eleverne (NULtolerance ift. grimt sprog, dårlig opførsel m.m.), det virker superfint for os!

Kontakt meget gerne

Skovvejens skole Vest

Att. Jane Roger Henrichsen

Skovvej 55

2750 Ballerup

44773645

44773645

Vi glæder os til at møde dig og lave god skole sammen!