Ny redaktør for Sproglæreren er Caroline Arp, der til dagligt arbejder som fransklærer på Lindevangskolen på Frederiksberg. Caroline Arp har tidligere arbejdet som redaktør for læremidler til franskfaget.

Ny redaktør af Sproglæreren

Fransklærer Caroline Arp bliver ny redaktør af Sproglærerforeningens blad efter Kirstine Jordan, som nu træder ind i sproglærerforeningens Engelsk Fagudvalg.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet for Sproglæreren, især glæder jeg mig til at dykke endnu mere ned i sprogdidaktikken, men også at udvide mit netværk i sproglærerkredse, når der skal findes skribenter til bladet".

Sådan siger Caroline Arp, der nu afløser Kirstine Jordan som redaktør af Sproglærerforeningens blad Sproglæreren. Caroline Arp har tidligere skrevet for Sproglæreren og har lavet praksissider med franskfagligt materiale til lærerne.

"Jeg vil gøre mit bedste for at opretholde bladets høje standard", siger Caroline Arp. 

RUC's rektor: Fremmedsprog bør indgå i alle fag

Beslutningen om Kirstine Jordans afløser blev endeligt besluttet på generalforsamlingen, som Sproglærerforeningen afviklede i Vejle torsdag den 5. april i forlængelse af en velbesøgt sprogkonference.

Caroline Arp  er uddannet cand.mag. i fransk fra Københavns Universitet, hvor hun har specialiseret sig inden for sprogdidaktik og har skrevet speciale om den tidlige sprogstart i fransk i folkeskolen. Under sine studier har hun været ansat i udviklingsprojektet Tidligere Sprogstart, som er et forskningssamarbejde mellem KU, UCC og Metropol, hvor hun beskæftigede sig med begynderdidaktik i sprogfagene.

National strategi bekymrer Sproglærerforeningen

Hun har også arbejdet som redaktør for forlaget Alinea, hvor hun har arbejdet med lærebogsmateriale til franskfaget.

Kirstine Jordan, der har været redaktør af Sproglæreren  i 10 år, er engelsklærer på Trekronerskolen ved Roskilde, og hun træder nu ind i Sproglærerforeningens Engelsk Fagudvalg.

Bladet Sproglæreren udkommer fire gange om året, og det er planen at opretholde denne frekvens.