Citat

Jeg er ydmyg, men også meget beæret over at modtage prisen. Det forpligter også i forhold til mit arbejde fremadrettet. Jeg synes, at jeg har et af de allervigtigste former for arbejde, nemlig at være med til at understøtte udviklingen af nogle fagligt engagerede og interesserede naturfagsundervisere, siger Karen Seierø Barfod.

Kæmpe pris til Nørre Nissum-underviser

Karen Seierøe Barfod ikke er bleg for at invitere en jæger ind i naturfagsundervisningen eller lave en dramatisering over blodkredsløbet, når hun underviser kommende naturfagslærere på Vias læreruddannelse i Nørre Nissum.

For sin undervisningsindsats modtager Karen Seierøe Barfod i dag Novo Nordisk Fondens pris, Naturfagsunderviser på Læreruddannelsen 2022. Prisen har til formål at anerkende og synliggøre en særlig indsats med at uddanne og kvalificere landets fremtidige naturfaglige grundskolelærere.

Karen Seierøe Barfod kortlægger, hvad de studerende skal lære fagligt og didaktisk og udstikker derefter en retning for, hvad der skal til for at nå det mål - for eksempel undervisning udendørs eller med inspiration fra andre fagfolk.

Med prisen følger 250.000 kr., hvoraf 50.000 kr. er en personlig pris, mens 200.000 tilfalder Via University College i Nørre Nissum.

Kilde: Pressemeddelelse fra Novo Nordisk Fonden