Endnu en kommune udskyder Aula

I lighed med Køge og Horsens Kommune melder nu også Sorø Kommune på Sjælland offentligt ud, at kommunen ikke er tryg ved at tage Aula i brug som kommunikationsplatform mellem lærere, elever og forældre efter efterårsferien.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Køge Kommune anbefaler sine skoler at udskyde Aula til nytår

"Når vi vælger at udskyde åbningen af Aula, skyldes det især, at vi ønsker at være helt sikre på, at de væsentlige og grundlæggende funktioner i systemet er udviklet tilstrækkeligt i forhold til vores behov, og at systemet samlet set hurtigt vil styrke skolernes kommunikation og samarbejde", siger børne- og familiechef i Sorø Kommune Henrik Madsen i en pressemeddelelse.

I Sorø skal skolernes medarbejdere begynde at arbejde i Aula efter efterårsferien, så de kan gøre sig nødvendige erfaringer med systemet, men kommunen vil først åbne Aula  for forældre og elever fra 1. januar 2020. Og lever kommunikationsplatformen til den tid stadig ikke op til Sorø Kommunes forventninger "kan det komme på tale at flytte på datoen igen", skriver kommunen.

Horsens udskyder også Aula