Tusindvis af lærere og pædagoger tilslutter sig PPR-psykologers opråb

Flere end 2.000 lærere og pædagoger tilslutter sig PPR-psykologernes opråb til Folketinget om, at børn og unge ofte ender i psykisk mistrivsel, fordi rammerne på landets skoler og dagtilbud ikke er gode nok.

Publiceret Senest opdateret

I august stod mere end 1.000 psykologer bag et åbent brev til Folketinget om, at børn og unge for ofte ender i psykisk mistrivsel på grund af rammerne på skoler og dagtilbud.

Knap halvdelen af psykologerne er tilknyttet Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, der er et tværfagligt samarbejde mellem skoler, kommuner og eksperter.

Budskabet fra psykologerne bakkes nu op af 2.320 lærere og pædagoger i et fællesindlæg i Politiken.

”Vi, pædagoger og lærere fra hele landet, bakker fuldt op om PPR-psykologernes opråb. I vores dagligdag ser vi nemlig alt for mange børn og unge, der ikke trives. Vi ser, at mange af dem rammes af stress. Vi ser, at mange kæmper en sej kamp mod et usundt præstationspres. Vi ser bekymrende skolefravær. Vi ser mange, der bokser med tristhed og ængstelse".

"Vi ser … ja, fortsæt selv, for der er desværre ikke noget nyt i dette. Trivselskrisen har været under opsejling i årevis”, lyder det blandt andet i indlægget.

Powered by Labrador CMS