De to næstformandskandidater har lavet hver deres valghjemmeside.

Næstformandsstrid intensiveret i cyberspace

Kampen om at blive den nye næstformand i Danmarks Lærerforening er i fuld gang. De to kandidater til posten har oprettet deres egne hjemmesider og er begge flittige besøgende på de sociale medier.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Næstformandskandidaterne, Dorte Lange og Lars Busk Hansen, holder begge et åbent øje med, hvad konkurrenten foretager sig på nettet. Kan der mon spores en uenighed, der kan give en kant til modparten?

I mandags skrev Lars Busk en kommentar på DLF's facebookside under overskriften: "Jeg har ikke ændret holdning til andre faggrupper i undervisningen" - og med en lille henvisning til sin nyoprettede valghjemmeside - at han altid har ment, at undervisningsopgaven i folkeskolen skal løses af læreruddannet personale.

"Som fagpersoner er vi ligeværdige, men det er ikke alt det, der sker på skolen, der er lige vigtigt", skrev Lars Busk Hansen. En time efter var Dorte Lange klar med en hurtig respons på siden.

Hvorvidt Lars Busks kommentar var møntet på den anden formandsbejler, fremgår ikke umiddelbart, og kan være svært for en udenforstående at vurdere - men hun har altså heller ikke ændret holdning til det emne, som Lars Busk refererer til, lød det prompte.

"Læreren er den eneste, der kan sikre kvalitet i undervisningen", skriver Dorte Lange på DLF's facebookside under overskriften: "Jeg har heller ikke ændret holdning".

Slaget mellem de to kamphaner fortsætter formentlig ufortrødent, indtil kongressen er overstået i næste måned. Følg selv med på facebook eller på kandidaternes hjemmesider, hvor du også kan læse de fulde indlæg.