Kontorchef Laurits Lynge på pension

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med udgangen af maj mistede DLF en kontorchef til pensionisternes frie liv. Laurits Lynge, 63 år, fra DLF's afdeling for organisation og arbejdsmiljø har valgt at gå på pension efter cirka 30 års arbejde i foreningen. Og lige om lidt cykler han vestpå. Indtil han når Vesterhavet, så drejer han sydpå og regner med at nå Sydfrankrig fem uger senere. Senere går turen til New Zealand, som han tidligere har besøgt med familien. Pensionisttilværelsen bliver garanteret aktiv med rulleskiløb, cykling og andre sportslige aktiviteter.

Laurits Lynge blev ansat i DLF som sagsbehandler i 1982. Efter to år rejste han til Århus Lærerforening, og i 1987 vendte han så tilbage til Vandkunsten i København. I 1993 blev han konstitueret kontorchef og i 1994 kontorchef. Han har også været konstitueret sekretariatschef i en periode. Oprindelig er han uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium i 1976.

Det er en god og afholdt chef, der er holdt op. Lyttende og ordentlig er nogle af de mange positive ord, der bliver hæftet på Laurits. Og han har humor. Han har som chef altid stillet krav til medarbejderne, men han havde ikke behov for at blande sig hele tiden. For når man har ansat gode medarbejdere, ved man, at de klarer tingene.

Powered by Labrador CMS