De fire kandidater, Lars Holmboe, Pia Jessen, Janne Riise Hansen og Pia Henriksen, mødes virtuelt torsdag eftermiddag.

DLF-valg: Stil dine spørgsmål til kandidaterne, før du stemmer

De fire kandidater, der lige nu kæmper om én ledig plads i Lærerforeningens hovedstyrelse, er gået sammen om et virtuelt valgmøde torsdag eftermiddag. Folkeskolens redaktion tager gerne dine spørgsmål med til debatmødet.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Helt usædvanligt er der lige nu og frem til den 10. marts kl. 16 valg til én plads i hovedstyrelsen, som er blevet ledig i utide. Fire kandidater kæmper om pladsen.

Janne Riise Hansen, lærer på specialskolen Frejaskolen i Valby, og medlem af bestyrelsen i Københavns Lærerforening. Læs interview:

DLF-valg: Bedre veje til inklusion

Lars Buur Holmboe, lærer på Mølholm Skole, og medlem af kredsstyrelsen i Vejle Lærerforening. Læs interview: 

DLF-valg: Samarbejdssporet skal lykkes 

Pia Henriksen, lærer på Egelundsskolen og medlem af kredsstyrelsen i Albertslund Lærerkreds. Læs interview: 

DLF-valg: Vil repræsentere dem, der ikke er repræsenteret i dag

Pia Jessen, børnehaveklasseleder på Trane Skole og Børneby, afd. Horne, formand for Børnehaveklasseforeningen og medlem af styrelsen i Varde Lærerkreds. Læs interview: 

DLF-valg: Skolestarten er vigtig for at få livsduelige mennesker ud af skolen

De fire kandidater har sat hinanden stævne torsdag 4. marts kl. 16, hvor de vil dyste på ord i en kamp om foreningens fremtidige retning. Journalist på Folkeskolen Maria Becher Trier er ordstyrer. Er der et bestemt spørgsmål, du gerne vil have svar på, inden du stemmer, så skriv i kommentartråden nedenfor. Så prøver vi at tage det med til møde torsdag. Folkeskolen.dk bringer naturligvis også en artikel fra mødet.

Læs mere

Direkte link til mødet torsdag(Teams) 

Facebookbegivenhed:  Debat med kandidaterne - Hovedstyrelsesvalg2021

Folkeskolen.dk/hovedstyrelsesvalg