Kurven er desværre langt fra knækket. I uge var der flere nysmittede lærere end nogensinde før.
Kurven er desværre langt fra knækket. I uge var der flere nysmittede lærere end nogensinde før.

Flere end nogensinde: Over 2000 lærere på juleferie med corona

Ugens opgørelse fra Statens Serum Institut viser, at næsten to procent af lærerne i grundskolen testede positive for corona i sidste uge. Det svarer til 2162 lærere.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

At de fleste skolebørn blev sendt hjem i sidste uge har endnu ikke manifesteret sig i færre smittede lærere på landets skoler. I denne uge blev 2162 grundskolelærere konstaterede smittede med covid-19, hvilket svarer til 1,93 af den samlede lærerstand. Endnu engang ligger lærerne langt over befolkningen generelt, hvor 1,09 er nysmittede. Det er også væsentligt over fx hospitalsansatte læger og sygeplejersker, hvor tallet er henholdsvis 0,93 og 0,96.

I sidste uge ramte lærerstanden desuden en anden kedelig coronamilepæl, i det over 15.000 lærere nu har eller har haft corona. Helt præcist er tallet 16.927 lærere.

Powered by Labrador CMS