»Jeg synes ikke, at det giver nogen mening at lave nationale test i år, og når der nu er en lang række kommuner - også socialdemokratiske kommuner - som har skrevet til ministeren og specifik bedt om at blive fritaget, så var det mindste ministeren kunne gøre at give dem den frihed,« siger undervisningsordfører fra Radikale Venstre Lotte Rod til Skolemonitor.

DLF og støttepartier: Ministeriet bør revurdere afgørelse om nationale test

Kommuner, der har ansøgt om fritagelse fra nationale test i indeværende skoleår, fik i denne uge afslag. Det kritiseres af både Danmarks Lærerforening, Radikale, SF og Enhedslisten. Det skriver Skolemonitor. Undervisningsordfører fra Radikale Venstre Lotte Rod vil derfor tage det op med ministeren. "Uanset hvad ministeren generelt mener om de nationale test, så giver det mening at tage en fornyet snak om det, når så mange kommuner har et ønske om at blive fri for testene", siger Lotte Rod til Skolemonitor.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skoleliv.dk: DLF og regeringens støttepartier: Rosenkrantz-Theil bør omgøre afslag til kommuner, der vil fritages fra nationale test

Powered by Labrador CMS