'Jeg hører alle vegne fra, at der bliver sagt, at vi er i en helt særlig situation, og at vi må vurdere med vores professionelle tilgang, hvordan vi bedst løser det', siger skoleleder Malene Nyenstad.
"Jeg hører alle vegne fra, at der bliver sagt, at vi er i en helt særlig situation, og at vi må vurdere med vores professionelle tilgang, hvordan vi bedst løser det", siger skoleleder Malene Nyenstad.

Skoleleder har sendt elever hjem: "Vi er blevet enige om at lade den sunde fornuft råde"

Fredag mødte kun fire elever skolen i 8. klasse på Hundested Skole. Resten af eleverne og to lærere var syge. Derfor valgte skolelederen Hundested Skole at sende eleverne hjem til onlineundervisning.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Corona huserer i 22 ud af 25 klasser på Hundested Skole. 32 ud af 100 medarbejdere på skolen er sygemeldte. Derfor er noget nær umuligt at gennemføre undervisningen hver dag i klasserne.

Sådan lyder det fra skoleleder på Hundested Skole Malene Nyensted.

Fredag morgen var der kun fire elever i 8. klasse, som var mødt op til undervisning. Resten var syge - også to af klassens lærere var sygemeldte.

Fra morgenstunden valgte Malene Nyenstad derfor at sende eleverne hjem med opgaver, online checkin i løbet af dagen og en livline, som kunne kontaktes, hvis der var spørgsmål.

"Vi er blevet enige om at lade den sunde fornuft råde. Jeg kan ikke forestille mig andet, end vi også i denne uge kommer til at sende nogle hjem", siger hun.

Powered by Labrador CMS