Debat

Hjemmeundervisning –> mange lærere på overarbejde

Omtale i TV-avisen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I TV AVISEN her til aften, onsdag d.30.12. kl.18.30, fortæller en lærerrepræsentant, Sarah Urgaard (kendt her på siden som folkeskolen.dk`s billedkunstrådgiver), formanden for Skole & Forældre, Rasmus Edelberg samt DLF formand, Gordon Ørskov Madsen om udfordringerne omkring fjernundervisningen/hjemmeundervisningen/nødundervisningen.

Ikke mindst det både at skulle arbejde hjemmefra og samtidig at skulle passe sine egne børn betyder, at mange lærere kommer på overarbejde i de første uger af det nye år.

Tak til Sarah, Rasmus og Gordon for på en god måde at tale om de aktuelle udfordringer samt ikke mindst at repræsentere skolens aktører på en kompetent måde.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Godt nytår!

Indslaget er ca. 12 min. inde i udsendelsen.

https://www.dr.dk/drtv/se/tv-avisen-18_30_-stoejberg-stopper-som-naestformand-i-venstre_229640