Danmarks Lærerforening delte opslaget her på Facebook tirsdag kl. 11.35.

Facebookopslag om lærerens 'anatomi' delt mere end 1000 gange

Over 180.000 personer har set Lærerforeningens Facebookopslag om, hvad lærerjobbet kræver af kroppen. Flere end 1200 har delt det. Med et glimt i øjet har DLF's kommunikationsafdeling lavet en grafik, som viser "lærerens anatomi".

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Immunforsvar, der kan klare en pandemi", "stort hjerte" og "jernmave, der tåler masser af kaffe og cola zero".

Lærere skal kunne klare lidt af hvert ifølge et opslag på Danmarks Lærerforenings profiler på Facebook- og Instagram.

Opslaget er blevet delt, liket og kommenteret af mange flere, end Lærerforeningens opslag normalt bliver det. Men der er ingen tvivl om, at den humoristiske tone deler vandene, når man dykker ned i kommentarsporet.

"Måske er jeg bare lidt træt, men jeg mener ikke det opslag hverken er morsomt eller bidrager til vores positive omdømme. Desuden ville jeg aldrig drømme om at drikke cola zero!!!!", lyder én ud af i skrivende stund 336 kommentarer under opslaget.

Delegeret: DLF skal bruge humor til at sætte dagsorden 

En anden skriver:

"Ja det er godt at vi har nogle seje og dygtige lærere i dagens Danmark  håber at alle forældre husker at sætte stor pris på det".

Flere giver udtryk for, at de ikke har overskud til humor for tiden.

"Jeg kan godt mærke, at jeg ikke har meget humor tilbage", skriver en anden. Mens andre sætter pris på netop den skæve vinkel: 

"En god portion humor", skriver en.

Mange har forslag til mange flere ting, som læreren også skal kunne.

"Og ben der kan løbe hurtigt: både fra klasse til klasse mellem lektioner, og efter børn, der er ved at stikke af fra konflikter indbyrdes", skriver en. 

"Og et massivt stemmebånd og superhørelse", skriver en anden.

Giv også gerne dit besyv med enten i kommentarsporet under artiklen her eller under Facebook-opslaget ovenfor.