"Jeg synes at det er rart, at vi allerede nu ved, hvem der kommer til at sidde i formandskabet, når det nuværende ikke kan fortsætte på fuld kraft til sommer, det havde været, sagt på godt jysk, træls; ikke at vide, hvem der er fungerende formand før oktober",iger fungerende formand Esther Vyff Petersen.

Midlertidigt formandskab klar i Danske Skoleelever

Thea Enevoldsen har været formand for Danske Skoleelever, siden hun blev færdig med 9. klasse sidste sommer. Hendes efterfølger skulle være valgt på forårets generalforsamling, men den blev aflyst som følge af coronapandemien. I stedet tiltræder et fungerende formandskab 1. juli. Esther Vyff Petersen, der bor i Tjæreborg og går på talentlinjen Da Vinci på Vitaskolen i Esbjerg har påtaget sig formandshvervet ind til generalforsamlingen i oktober, hvor hun stiller op til valg.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

skoleelever.dk: Fungerende formandskab er valgt