Rigtig mange unge har haft det svært gennem det seneste år, hvor deres mulighed for at leve et almindeligt ungdomsliv har været stærkt begrænsede. Nogle vil have ar på sjælen, som ikke lige forsvinder, bare forbi vi åbner samfundet igen. Det har vi som samfund et ansvar for at tage hånd om, siger undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

Ungdomspanel skal rådgive om trivsel i en coronatid

Regeringen har nedsat et nyt, hurtigarbejdende ungdomspanel, skriver Børne- og Undervisningsministeriet. Panelet skal både komme med anbefalinger til, hvordan man kan rette op på den mistrivsel, som corona-krisen har skabt, og se på, hvordan man generelt kan forbedre ungdomslivet. Formand er forstander for Krogerup Højskole Rasmus Meyer, og blandt medlemmerne er formand for Danske Skoleelever Esther Vyff Petersen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

uvm.dk: Nyt ungdomspanel skal rådgive regeringen om trivsel

Powered by Labrador CMS