'Vi har fået fremlagt en meget grundig analyse af værdien i at sænke timetallet. Og siden 1999 har vi jo her i kommunen haft heldagsskole. Vi har dermed i lang tid prioriteret at have flere timer i skolen, men jo ikke seks timer om dagen, hvor børnene sidder koncentrerede på skolebænken', siger formand for børne- og uddannelsesudvalget Lone Ørsted til Horsens Folkeblad.
"Vi har fået fremlagt en meget grundig analyse af værdien i at sænke timetallet. Og siden 1999 har vi jo her i kommunen haft heldagsskole. Vi har dermed i lang tid prioriteret at have flere timer i skolen, men jo ikke seks timer om dagen, hvor børnene sidder koncentrerede på skolebænken", siger formand for børne- og uddannelsesudvalget Lone Ørsted til Horsens Folkeblad.

Horsens lægger op til at bevare lange skoledage

Ny lovgivning gør det muligt at sænke det årlige timetal i indskolingen fra 1200 til 1100, men det er der ikke stemning for i Horsens. "Den lidt længere skoledag giver mulighed for masser af leg, socialt liv og bevægelse i skoletiden, og det giver stor værdi", siger udvalgsformand Lone Ørsted (S) til Horsens Folkeblad. Beslutningen bliver endeligt taget på et byrådsmøde den 25. november.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

hsfo.dk: Skærer ikke i skoledagen: Kommunen fastholder højt timetal for de mindste elever

Powered by Labrador CMS