Debat

KL: Vi har redegjort for regnestykke om aldersreduktion

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar på indlægget »KL-svar på annonce om aldersreduktion dumper« i Folkeskolen nummer 17.

KL-svar på annonce om 
aldersreduktion dumper

Kære Karsten Bräuner.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

KL har flere gange svaret dig både på folkeskolen.dk og på mail. Derudover redegjorde KL udførligt for regnestykkerne i annoncerne på meretidsammen.dk, som annoncerne eksplicit henviste til, hvor Karsten Bräuners ønskede forudsætninger tydeligt fremgik.

Der står blandt andet: »Lærerne underviser i gennemsnit 16,3 klokketimer om ugen. Det svarer til tre timer og 16 minutter om dagen eller 21,8 lektioner. Dette er gennemsnittet, i forhold til at lærere normalt underviser 40 uger om året og holder undervisningsfri 12 uger om året. I forhold til en 37-timers uge underviser lærerne i gennemsnit 14 timer om ugen. Ud over almindelige seniordage har alle lærere på 60 år og derover ret til en årlig nedsættelse af arbejdstiden med 175 timer - med fuld løn. Det svarer til cirka 4½ uges ekstraordinær ferie eller en ekstra fridag hver anden uge«.

Faktaarket kan fortsat findes på www.­meretidsammen.dk