Debat

Hvad hvis vi stemmer nej?

KL og DLF har landet en aftale, som vi kan stemme nej til. Og hvad sker der så? Den analyse mangler i medierne og her på folkeskolen.dk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I mandags kom offentliggørelsen af, at Bondo og Ziegler har forhandlet sig frem til en aftale mellem KL og DLF.

Aftaleteksten nærstuderes i disse dage af lærere og mange andre interessenter i hele landet. Debatten om indholdet rumler på sociale medier, i de lokale kredse, på lærerværelserne og i medierne.

Jeg følger godt med, for det her er vigtigt!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Aftaleteksten giver et billede af skolehverdagen, hvis vi stemmer ja. Der er også bragt analyser af fremtiden med et ja. Men jeg mangler analysen af, hvad der sker, hvis vi stemmer nej. 

Folkeskolen.dk - lærernes fagblad - bør også bringe sådanne analyser. Så kan de andre medier følge efter. Lad os få belyst situationen ved et nej og lad os høre eksperter, toppen af dlf, hverdagsbrugere af overenskomsten, skeptikere og optimister gisne om, hvad der sker, hvis vi stemmer nej.

Vi skal da stemme på det mest oplyste grundlag, som vi kan få. 

Powered by Labrador CMS