Skolechef Thomas Born Smidt og formand for Silkeborg Lærerforening Niels Jørgen Jensen har underskrevet den nye lokale arbejdstidsaftale. ”Aftalen udtrykker i høj grad tillid til lærerne og understreger vigtigheden af samarbejdet mellem ledere og lærere, når det gælder udviklingen af skolen og samarbejdet om prioriteringen af opgaverne”, siger Niels Jørgen Jensen.

Silkeborg-aftale: Lærere med mange undervisningstimer får mere tid til forberedelse

Silkeborg Lærerforening og Silkeborg Kommune har indgået en ny arbejdstidsaftale, der bygger på den centrale A20-aftale. Et nyt element er, at lærere med mange undervisningstimer fra næste skoleår får mere tid til forberedelse. I den nuværende aftale er lærernes individuelle forberedelse sikret i ens puljer. Den nye aftale sikrer forberedelse med en faktor på 0,47 per undervisningstime. Der er stadig afsat en pulje timer til teamsamarbejde, som er ens uanset, hvor mange undervisningstimer man har.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

silkeborglaererforening.dk: Silkeborgaftalen 2021

Powered by Labrador CMS