Alle indspark fra dialogmøderne rundtom på skolerne bliver skrevet ned og brugt, når forvaltning og lærerkreds skal indgå den lokale arbejdstidsaftale.
Alle indspark fra dialogmøderne rundtom på skolerne bliver skrevet ned og brugt, når forvaltning og lærerkreds skal indgå den lokale arbejdstidsaftale.

På rundtur til alle skoler for en lokalaftale

Normalt sætter forvaltning og lærerkreds sig alene sammen og indgår en lokal arbejdstidsaftale. I Faaborg-Midtfyn Kommune tager forvaltningschefer og kredsformand rundt til samtlige skoler for at få input fra lærerne.

Publiceret

Fakta om skolevæsenet

Faaborg-Midtfyn Kommune har i alt 11 folkeskoler - inklusiveheldagsskolen Vantinge. Skolerne er fordelt på 16 matrikler og hari alt omkring 400 lærere og børnehaveklasseledere.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærere, børnehaveklasseledere og ledere fra de to afdelinger af Tre Ege Skolen - Kværndrup og Ryslinge - finder sig en plads ved langbordene i lærerværelset på skolen i Ryslinge. De er alle indbudt til to timers dialogmøde om en lokal arbejdstidsaftale, der skal træde i kraft fra skoleåret 2017-2018.

For hvor normalen er, at forvaltning og et par repræsentanter fra lærerkredsen sætter sig sammen i et lukket rum og indgår en arbejdstidsaftale, har Faaborg-Midtfyn Kommune valgt en anden vej.

»I stedet for den klassiske måde vil vi gerne i øjenhøjde med lærerne, have nogle gode ideer og møde alle lærere, og så er vores ydmyge håb og ønske, at vi får indgået en aftale, som flest muligt synes om. Samtidig får vi sendt et meget vigtigt signal om, at vi ikke sidder i et lukket tårn, men at vi er sammen om at lave god skole«, siger Jakob Vejlø, chef for Forebyggelse, Dagtilbud og Skole i Center for Opvækst og Læring i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Powered by Labrador CMS