Arbejdstid - lokalt
0   8

En nødvendig aftale

»Som lærerkreds er vi optaget af at sikre kvalitet i skolen«, siger kredsformand Peter Lund Andersen. Han har tillid til, at dialogmøderne med lærere og forvaltning fører til en god arbejdstidsaftale.

En lokal arbejdstidsaftale er nødvendig både for folkeskolens velbefindende og for at sikre såvel holdbare som ens arbejdsvilkår for lærerne i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det mener Peter Lund Andersen, formand for Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg.

»Som lærerkreds er vi optaget af at sikre kvalitet i skolen, og derfor vil vi gerne have skabt nogle arbejdsvilkår, så lærerne har mulighed for at lykkes med deres job og dermed også skabe bedre trivsel blandt lærerne. For medarbejdere trives bedre, når de kan levere bedre«, siger Peter Lund Andersen.

Artiklen fortsætter under banneret

»Samtidig handler ønsket om en lokal arbejdstidsaftale også om at skabe ensartede vilkår. For det er ret problematisk, at efter indførelsen af lov 409 kan det være som dag og nat at arbejde på de enkelte skoler i kommunen«.

Peter Lund Andersen har stor ros til Center for Opvækst og Læring for den konstruktive tilgang, efter at lærerkredsen i foråret henvendte sig med ønsket om en lokal arbejdstidsaftale.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ