Klaus Øvre Bentsen og Tina Beck-Nilsson skriver under på den nye A20-baserede arbejdstidsaftale med fokus samarbejde og gennemsigtighed i skolens planlægning og udvikling.
Klaus Øvre Bentsen og Tina Beck-Nilsson skriver under på den nye A20-baserede arbejdstidsaftale med fokus samarbejde og gennemsigtighed i skolens planlægning og udvikling.

Ny arbejdstidsaftale på plads i Greve

Tillid, dialog, gennemsigtighed er nogle af de ord, der går igen i en fælles pressemeddelelse fra Greve Kommune og Greve Lærerforening om den fornyelse af den lokale lærerarbejdstidsaftale, der netop er faldet på plads i kommunen syd for København.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"For os er en god skole noget man skaber sammen. Vi tror på, at når lærerne inddrages i planlægningen, både på den korte og den længere bane, giver det den bedste skole til gavn for eleverne!", siger lærerkredsformand Tina Beck-Nilsson i en pressemeddelelse. 

"Coronanedlukningen har vist os, at lærerne er virkelig dygtige til at omstille sig hurtigt og præcist og levere rigtig god undervisning og omsorg for eleverne, når der bliver udvist tillid til, at de kan løse opgaven uden yderligere kontrol".

Og sådan lyder det fra chef for Greve Kommunes Center for Dagtilbud og Skoler, Klaus Øvre Bentsen:

"Fra arbejdsgiverside er vi enige i, at dialog og gennemsigtighed i planlægningen af skolen og af lærernes arbejde er vigtig. Det er et middel til både at skabe attraktive arbejdsbetingelser for lærerne, og når det er på plads, så giver det i sidste ende de bedste betingelser for, at vores lærere kan lave god undervisning for eleverne. Derudover er jeg glad for - og på sin vis også en smule stolt over, at vi i Greve bygger videre på det gode samarbejde, som der igennem en efterhånden lang årrække har været mellem kommunen og lærerforeningen". 

Powered by Labrador CMS