»Vi er enige langt hen ad vejen, og selvom resursespørgsmål kan spænde ben for nogle af vores ønsker, har jeg rigtig meget tillid til, at vi får landet en god aftale, hvor lærerne tydeligt kan se deres input fra dialogmøderne«, siger Peter Lund Andersen, formand for Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg.

En nødvendig aftale

»Som lærerkreds er vi optaget af at sikre kvalitet i skolen«, siger kredsformand Peter Lund Andersen. Han har tillid til, at dialogmøderne med lærere og forvaltning fører til en god arbejdstidsaftale.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En lokal arbejdstidsaftale er nødvendig både for folkeskolens velbefindende og for at sikre såvel holdbare som ens arbejdsvilkår for lærerne i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det mener Peter Lund Andersen, formand for Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg.

»Som lærerkreds er vi optaget af at sikre kvalitet i skolen, og derfor vil vi gerne have skabt nogle arbejdsvilkår, så lærerne har mulighed for at lykkes med deres job og dermed også skabe bedre trivsel blandt lærerne. For medarbejdere trives bedre, når de kan levere bedre«, siger Peter Lund Andersen.

På rundtur til alle skoler for en lokalaftale

»Samtidig handler ønsket om en lokal arbejdstidsaftale også om at skabe ensartede vilkår. For det er ret problematisk, at efter indførelsen af lov 409 kan det være som dag og nat at arbejde på de enkelte skoler i kommunen«.

Peter Lund Andersen har stor ros til Center for Opvækst og Læring for den konstruktive tilgang, efter at lærerkredsen i foråret henvendte sig med ønsket om en lokal arbejdstidsaftale.

Powered by Labrador CMS