Hotel Haraldskær i Vejle Ådal er et af de seks Sinatur Hoteller, som Danmarks Lærerforening ejer. Halvdelen af hotellernes overskud går til Danmarks Lærerforening.

DLF’s hoteller er Danmarks Bedste Hotelkæde

Lærerforeningens hotelkæde Sinatur Hotel & Konference er netop kåret til bedste hotelkæde foran nogle af de helt store danske hotelkæder.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Onsdag aften vandt Sinatur Hotel & Konference branchens fornemste pris som Danmarks Bedste Hotelkæde 2019 foran blandt andet store hotelkæder som Comwell og Small Danish Hotels.

Lærerne tjener penge på hoteller

Hotel Sinatur & Hotel vandt tidligere i år også prisen Møde & Event Award for bedste madkoncept. Hotelkæden er den første i Danmark, der har opnået det økologiske sølvmærke, der betyder, at 60 til 90 procent af maden og drikkevarerne på hotellernes restauranter er økologisk.

Sinatur Hotel & Konference får økologisk pris 

 

Powered by Labrador CMS