DLF-kongres '19
0   27

Lærerkongressen inviterer politikerne til Skolemøde

Ministeren, Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg og andre relevante parter får snart invitation til et Skolemøde, hvor blandt andet folkeskoleidealet skal præsenteres. Det har Danmarks Lærerforenings kongres enstemmigt besluttet.

Efter at folkeskoleidealet blev vedtaget i går på Danmarks Lærerforenings Kongres, har de delegerede enstemmigt besluttet at sende en invitation til et politisk Skolemøde.

Invitationen går bl.a. til børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, medlemmerne af Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg og medlemmerne af KL's Børne- og Undervisningsudvalg.

Artiklen fortsætter under banneret

"Vi regner selvfølgelig også med, at vi skal have repræsentanter for Børne- og Kulturchefer og skolelederforeningen med. Og vi har også tænkt, at formandskabet i Skole og Forældre skal med", sagde Anders Bondo Christensen.

Dagen skal starte med en præsentation af folkeskoleidealet. Derefter er planen, at forskellige forskere skal lægge op til debat ved kort at fortælle om folkeskolens udvikling og udfordringer. Mødet afsluttes med en drøftelse af, hvordan alle parter sammen kan finde fælles løsninger i folkeskolen.  

"Vi regner ikke med, at vi kan løse inklusionsproblemerne på Skolemødet. Men vi håber, at vi kan etablere en treklang mellem politikere, forsker og fagprofessionelle", sagde Anders Bondo.  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ