Skole-hjem-samarbejde
0   9

Endnu en kommune udskyder Aula

I lighed med Køge og Horsens Kommune melder nu også Sorø Kommune på Sjælland offentligt ud, at kommunen ikke er tryg ved at tage Aula i brug som kommunikationsplatform mellem lærere, elever og forældre efter efterårsferien.

"Når vi vælger at udskyde åbningen af Aula, skyldes det især, at vi ønsker at være helt sikre på, at de væsentlige og grundlæggende funktioner i systemet er udviklet tilstrækkeligt i forhold til vores behov, og at systemet samlet set hurtigt vil styrke skolernes kommunikation og samarbejde", siger børne- og familiechef i Sorø Kommune Henrik Madsen i en pressemeddelelse.

I Sorø skal skolernes medarbejdere begynde at arbejde i Aula efter efterårsferien, så de kan gøre sig nødvendige erfaringer med systemet, men kommunen vil først åbne Aula  for forældre og elever fra 1. januar 2020. Og lever kommunikationsplatformen til den tid stadig ikke op til Sorø Kommunes forventninger "kan det komme på tale at flytte på datoen igen", skriver kommunen.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.843 andre er allerede tilmeldt