Tysk
0   12

Tidligere underviser på læreruddannelsen bliver leder af det ene af to nye nationale sprogcentre

Hanne Wacher Kjærgaard bliver leder for det nye Nationale Center for Fremmedsprog i Vestdanmark, som er det ene af de to sprogcentre, der er blevet etableret som led i regeringens sprogstrategi. Hanne Wacher Kjærgaard er ph.d. og kommer fra en stilling som lektor på professionshøjskolen Via, hvor hun blandt andet har forsket i at forbedre engelskfaget i folkeskolen. ”I min tidligere karriere har jeg både undervist i gymnasiet, på hf og på læreruddannelsen. Jeg har også været leder af VIAs Center for E-læring og Medier, som samarbejdede med mange af aktørerne på uddannelsesområdet – fra folkeskole til universitet, kommuner og virksomheder. Derfor har jeg kendskab til sprogundervisningen fra mange forskellige vinkler,” siger hun i en pressemeddelelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
818 andre er allerede tilmeldt

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.540 andre er allerede tilmeldt