OK18
0   14

Lærer: "Jeg håber at kunne tage noget af bekymringen fra mine kolleger"

Tillidsrepræsentant Kirsten Weiss fra Faxe er taget til medlemsmøde om overenskomstforhandlingerne for bedre at kunne forklare det for sine kolleger. Mange af dem, som har prøvet at være lockoutet, er bekymrede.

Kirsten Weiss er lærer og tillidsrepræsentant på Midtskolen i Faxe. 

Hvorfor er du kommet til møde i dag?

Artiklen fortsætter under banneret

"Jeg er tillidsrepræsentant på skolen. Jeg vil gerne give viden videre til mine kolleger på skolen. Jeg håber at kunne tage noget af bekymringen fra mine kolleger, som har været lockoutet. De er lige blevet færdige med konfliktlånet".

Hvad håber du en overenskomst vil betyde for dit arbejdsliv?

"Jeg håber, at vi får en overenskomst, som betyder, at vi ikke skal arbejde efter en lov. Hvis vi ikke kan få det, som vi havde før, så håber jeg, at vi kan få de samme forhold som de andre. Hvis vi får en norm, som ikke er en årsnorm, så kan man bedre se, hvor meget vi arbejder. Når man har en norm på et år, så flyder det hele ud. Jeg håber også, at vi får en seniorordning, og at ferie bliver mere, som det er hos andre", siger hun.

Og så håber hun også, at en ny arbejdstidsaftale kan sikre tid til forberedelsen.  

"Jeg håber, at der ikke længere er kolleger, som skal undervise 30 lektioner om ugen. For det er simpelthen barsk for dem".

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ