Debat Folkeskolereform
4   3

Svar på »En kasse vin til den, der…«

På landets skoler knokler lærere, pædagoger, administrative medarbejdere og ledere hver dag med at skabe en god skole for eleverne og en god arbejdsplads for de ansatte. Når Folkeskolen vælger at bringe et udsagn som »En kasse vin til den, der kan dokumentere fremgang for reformen«, så er det en hån mod alle dem, som lykkes med deres arbejde hver dag. Niels Chr. Sauer har ikke formået andet end at tale folkeskolen ned siden skolereformens start. At Folkeskolen vælger at bringe netop dette debatindlæg i papirudgivelsen, finder jeg ikke gør noget som helst for landets lærere.

Den danske folkeskole ejes af landets borgere, de har stemt for en retning og en værdisætning af folkeskolen. Den kan man være uenig i. For mig, som arbejder i folkeskolen, og som har til opgave at lykkes med den sammen med skolens medarbejdere, virker det fuldstændig malplaceret, at et tidligere medlem af toppen i Lærerforeningen udtrykker en sådan hån over for os. Det bliver i min optik i højere grad et ønske fra Folkeskolen og Niels Chr. Sauer om, at vi ikke får succes, for så kan man sige: Se! Hvad sagde vi?

Artiklen fortsætter under banneret

På folkeskolen.dk anbefaler man, at lærere følger Niels Chr. Sauers blog, Jeg må derfor antage, at hans holdninger deles af redaktionen.

Der er medarbejdere og elever ude i den danske folkeskole, som hver dag gør deres bedste, og som lykkes helt fantastisk med opgaven at skabe en god skole. I har kritiseret så mange andre for at ville folkeskolen ondt, og nu gør I det selv. Støt dog op omkring skolen i stedet for at tale den ned.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ