Debat Fagbladet Folkeskolen
0   17

Kære Brian Venneberg

Jeg blev faktisk lidt ærgerlig, da jeg læste dit indlæg, for jeg kan slet ikke genkende din læsning af Folkeskolen. Hvis man bare ser i det blad, hvor debatindlægget fra Niels Chr. Sauer er trykt, lyder overskriften på forsiden: Skolen er i verdensklasse. Og inde i bladet bringer vi et interview med professor Per Fibæk, som handler om, hvad det lige præcis er, som den danske folkeskole gør så godt. I lederen - som jo udtrykker mediets holdning - er det netop fremhævet, at lærerne kan være stolte af sig selv. Prøv også at søge på »Faglig fornøjelse« på folkeskolen.dk, som er en miniserie med lærere, som går fra arbejdet med et smil på læben.

Vi har ikke en kommunikationsstrategi om at tale folkeskolen hverken op eller ned. Vi skriver om skolen på godt og ondt. Vi drager ud i virkeligheden og skriver om undervisning og holdninger - så forskellige som muligt, så vi kan bidrage til den professionelle debat. Det er derfor, vi er sat i verden.

Artiklen fortsætter under banneret

Med hensyn til Niels Chr. Sauer, så er han ganske rigtigt en markant blogger på folkeskolen.dk - en ud af 120 bloggere. Når vi anbefaler, at man skal følge hans blog, handler det om, at Niels Chr. Sauer - ligesom de øvrige bloggere - er en vigtig stemme i debatten på sit felt. Han er netop debattør - og ikke journalist. Og han står selv på mål for sine holdninger.

Så frem med de artikler, vi mangler at skrive. Vi lytter gerne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ