Debat

Kære Brian Venneberg

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar på »En kasse vin til den, der…«

Jeg blev faktisk lidt ærgerlig, da jeg læste dit indlæg, for jeg kan slet ikke genkende din læsning af Folkeskolen. Hvis man bare ser i det blad, hvor debatindlægget fra Niels Chr. Sauer er trykt, lyder overskriften på forsiden: Skolen er i verdensklasse. Og inde i bladet bringer vi et interview med professor Per Fibæk, som handler om, hvad det lige præcis er, som den danske folkeskole gør så godt. I lederen - som jo udtrykker mediets holdning - er det netop fremhævet, at lærerne kan være stolte af sig selv. Prøv også at søge på »Faglig fornøjelse« på folkeskolen.dk, som er en miniserie med lærere, som går fra arbejdet med et smil på læben.

Vi har ikke en kommunikationsstrategi om at tale folkeskolen hverken op eller ned. Vi skriver om skolen på godt og ondt. Vi drager ud i virkeligheden og skriver om undervisning og holdninger - så forskellige som muligt, så vi kan bidrage til den professionelle debat. Det er derfor, vi er sat i verden.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Med hensyn til Niels Chr. Sauer, så er han ganske rigtigt en markant blogger på folkeskolen.dk - en ud af 120 bloggere. Når vi anbefaler, at man skal følge hans blog, handler det om, at Niels Chr. Sauer - ligesom de øvrige bloggere - er en vigtig stemme i debatten på sit felt. Han er netop debattør - og ikke journalist. Og han står selv på mål for sine holdninger.

Så frem med de artikler, vi mangler at skrive. Vi lytter gerne.