Specialundervisning
0   292

SF: Meget problematisk at lærerne ikke klædes på til inklusion

"Det er meget, meget problematisk, at lærernes efteruddannelse i inklusion bliver sparet væk kort tid efter, at man har sat inklusionsindsatsen i gang". Sådan lyder reaktionen fra SF's undervisningsordfører Jakob Mark ovenpå ministeriets rapport, der viser, at lærerne ikke får den efteruddannelse, de behøver for at kunne rumme de inkluderede elever i den almindelige undervisning. "Det er simpelthen en grundlæggende forudsætning for vellykket inklusion, at lærerne føler sig klædt på til at håndtere elever med særlige behov", siger han til Ritzau.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.562 andre er allerede tilmeldt