It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

(10.876 følger) Se alle medlemmer
It
2   428

Yderligere 80 millioner til digitale læremidler

Puljen til indkøb af digitale læremidler i 2014 bliver på 80 millioner kroner. I år stilles der krav om, at læremidlerne tillader læse- og skriveteknologi.

Kommunerne kan i 2014 købe digitale læremidler ind med 80 millioner støttekroner i ryggen fra Undervisningsministeriets centrale pulje på en halv milliard kroner, som dækker perioden 2012-2015.

I 2012 blev der udmøntet 50 millioner kroner og i 2013 80 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under banneret

Alle støttegodkendte læremidler kan findes på materialeplatformen.dk. Ved at søge støtte kan kommunerne få dækket halvdelen af udgifterne ved indkøb af digitale læremidler.

Ansøgninger om støtte til indkøb af digitale læremidler foretaget i 2013 kan sendes indtil 7. februar. Eventuelt ubrugte midler fra 2013-puljen overføres ikke til 2014-puljen.

Nyt tilskudskriterium

I forhold til sidste års tilskudskriterer stilles der i år yderligere krav om, at læremidlerne skal tillade anvendelse af læse- og skriveteknologi, der gør det muligt at få teksten i læremidlet læst højt.

Desuden er kravet om interaktivitet "i betydelig grad" blevet justeret. Der er tale om en sproglig finjustering - ikke at kravene til graden af interaktivitet er ændret, oplyser Uni-C.

Endelig er det tilføjet til ministeriets anbefalinger til digitale læremidler, at de understøtter de nye Fælles Mål, der træder i kraft i skoleåret 2014/15.

Læs mere om puljen til digitale læremidler ved at følgre linket til højre for artiklen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ