Debat
23   795

SF TOP INDRØMMER AT STÅ BAG KL´S KONFRONTATIONSKURS MOD LÆRERNE

De to førende SF ´ere i KL s bestyrelse, Jane Findahl og Mette Touborg, indrømmer nu at stå bag KL s konfrontationskurs mod lærerne - efter aftale med SF s ledelse !

1.SF synes at spille dobbeltspil i lærerkonflikten. Mens partiets ordfører i Folketinget Pernille Vigsø Bagge har udtrykt, at SF ikke bare vil bakke op om KL s krav, vedgår den førende SF´er i KL s bestyrelse, Jane Findahl i Politiken 22.03.13 "at vi har alle 3 SF´ere været med til at lægge lockout-linjen i KL s bestyrelse".

Mens et flertalt af SF´s almindelige byrådsmedlemmer er imod KL s konfrontationslinje, er SF på topplan i KL altså en aktiv del af planen om at knægte lærerne. Det gælder også partiets næstformand, Mette Touborg.

Artiklen fortsætter under banneret

På gruppemødet for SF kommunalpolitikere ved KL s kommunalpolitiske topmøde tog man dog ikke noget opgør med de tre topSF´ere.

 

2. Når partiets næstformand er med til at føre denne linje, siger det sig selv, at partiledelsen som sådan er orienteret og indforstået.

Hvilket Jane Findahl også lige ud har vedkendt sig med en anden udtalelse: "SF's KL repræsentanter har ikke siddet i vores eget rum og fundet på, at vi ville arbejde for en ændret arbejdstidsaftale med lærerne. Det er selvfølgelig noget vi har aftalt med SF's ledelse".

 

3. Dette harmonerer også med Holger K. s udtalelse om, at SF er parat til "at tage ansvaret på sig for et lovindgreb" i konflikten.

Et lovindgreb, som ikke kan få andet indhold end at ophøje KL s krav til lov, fordi det er det som regeringstoppen med Corydon i spidsen længe har planlagt.

 

MED ANDRE ORD: SF SOM PARTI STÅR BAG KL S KONFRONTATIONSKURS MOD LÆRERNE OG ER EN AKTIV DEL AF PLANEN OM AT KNÆGTE LÆRERNE.

OG ALLE SYMPATITILKENDEGIVELSER FRA SF OG SF - FOLKETINGSMEDLEMMER FOR "EN FORHANDLINGSLØSNING" OG OM, AT ET LOVINDGREB IKKE BARE SKAL OPHØJE KL´S KRAV TIL LOV, ER RENT HYJKLÉRI OG SPIL FOR GALLERIET.

 

Henrik Herløv Lund,ikke parttilknyttet


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ