Folkeskolen.dk's livetweets fra samrådet kan følges her på folkeskolen.dk

Riisager: Vi har ikke fået belæg for højere fagligt niveau i dag

Ved et mix af sfo og undervisning får børnene en bedre skoledag, siger undervisningsminister Christine Antorini og lover, at 80 procent af de nye timer i skolereformen bliver skolefag. Men initiativtager til dagens åbne samråd Merete Riisager mener ikke, udvalget har fået belæg for effekten af en længere skoledag på det netop afsluttede samråd.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Udvalget har anmodet børne- og undervisningsministeren om at oplyse, hvad ministeren kan oplyse om evidens mellem antallet af aktivitetstimer og øget faglighed i folkeskolen". Børne- og undervisningsudvalget har på opfordring af Liberal Alliances uddannelsesordfører Merete Riisager indkaldt børne- og undervisningsminister Christine Antorini til et åbent samråd i eftermiddag.

Liberal Alliance: Heldagsskolen er skole for de svageste

Følg samrådet i eftermiddag klokken 14 nedenfor eller på Twitter, FolkeskolenLive. Du er også meget velkommen til at kommentere på dagens samråd med Twitter-hashtagget #fs22012013