Stine Hansen er glad for sit nuværende vikariat på Engesvang Skole, men måske skal hun tilbage på skolebænken efter sommerferien.

Skal der tre uddannelser til?

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et år i ingenmandsland. Sådan kan Stine Hansen sige, når hun ser tilbage på tiden, siden hun blev færdiguddannet som lærer i 2011.

Hun har både studeret på universitetet og haft masser af arbejde, men hun er ikke kommet nærmere på arbejdsmarkedet eller fremtiden

»Jeg har haft tre vikariater på tre forskellige skoler, så jeg har mødt mange kolleger og elever, men jeg har ikke lært nogen af dem for alvor at kende, og de mange vikariater har ikke gjort mig særlig glad for at undervise«, siger hun.

Stine Hansen har tidligere taget en landbrugsuddannelse. Derfor havde hun håbet på at kunne falde til ro på arbejdsmarkedet efter at være blevet færdig på læreruddannelsen i Silkeborg.

»Jeg havde egentlig ikke planer om at videreuddanne mig, men på grund af de manglende jobmuligheder bliver jeg måske nødt til at genoptage det universitetsstudium, som jeg har orlov fra. Man kan sige, at jeg af nød går i gang med min tredje uddannelse«, siger den 32-årige lærer.