Innovation
0   311

Skolen i bevægelse

Steen Hildebrandt er inspirator for forskellig skoleudvikling rundt om i landet. Blandt andet har han været en del af »Skolen i bevægelse«, Vejle Kommunes store reformprojekt, der blev sat i søen samtidig med massive besparelser. Lokalt er projektet på mange lærerværelser omdøbt til »Skolen i besparelse«, og oplevelsen for mange har været, at de har knoklet, mens kommunen har slået på tromme for udviklingsprojektet.

»Man kan ikke forestille sig store forandringer starte i takt. Der vil være nogen, som brænder, og nogen, som brænder mindre, nogen, der er skeptiske, og nogen, der direkte er modstandere. Min opfattelse er, at det er naturlige fænomener, man ikke skal være bange for. Man skal ikke skyde modstanderne ned eller kvæle modstanden - modstand og skepsis er et naturligt aspekt af det, mennesker er. Et skolevæsen i en kommune er et levende system, som består af de mennesker, der er der. Og de skal lyttes til«, siger han.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ