Forskning Pædagoger i skolen
0   486

Godt pædagog-lærer-samarbejde tager tid

I pjecen »Det gode samarbejde - lærere og pædagogers samarbejde i skolen« sætter en gruppe forskere betalt af BUPL spot på det at få det tværprofessionelle til at fungere.

»Det kræver en langvarig, målrettet indsats af ledelsen at få samarbejdet til at fungere. Og ledelsen skal kunne noget særligt, for der er en række uafklarede forhold de to professioner imellem«, fortæller Andy Højholdt, der er lektor ved Institut for Skole og Læring på Professionshøjskolen Metropol og en af udgiverne af pjecen. Ledelsen skal blandt andet hjælpe med at sikre, at der bliver sat tid af til at holde møder på tidspunkter, der passer begge faggrupper.

Artiklen fortsætter under banneret

En af de ting, lærerne er glade for ved samarbejdet, er, at de får en fagligt kvalificeret samtalepartner, som især kan vise sig som en fordel, når der skal inkluderes elever.

Læs pjecen på bupl.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.462 andre er allerede tilmeldt