Læremidler
0   6

Clio henter CPO fra Tv2

Clara Mai Kunstmann, der de seneste tre år har ansvaret for udviklingen af alle Tv2's digitale produkter, tiltræder 1. april som ny CPO (Chief Product Officer) i lærings-techfirmaet Clio. "Clara er blandt landets førende inden for sit felt, og hendes enorme erfaring i forhold til at skabe gode brugeroplevelser til alle aldre og segmenter i blandt andet mediebranchen bliver en kæmpe styrkelse af vores forretning", siger Clio-direktør Jesper Eiby Christoffersen i en pressemeddelelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
690 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.988 andre er allerede tilmeldt