Det at skabe sammenhæng så indhold, teknologi og en god brugeroplevelse skaber et stærkt digitalt produkt, der hjælper og understøtter lærere og elevers behov i dagligdagen, som Clio gør det i dag, er en helt særlig og vigtig opgave. Jeg glæder mig meget til at komme ombord og lære en masse nyt og udvikle videre på produktet sammen med alle de dygtige folk, der driver Clio i dag, siger Clara Mai Kunstmann.

Clio henter CPO fra Tv2

Clara Mai Kunstmann, der de seneste tre år har ansvaret for udviklingen af alle Tv2's digitale produkter, tiltræder 1. april som ny CPO (Chief Product Officer) i lærings-techfirmaet Clio. "Clara er blandt landets førende inden for sit felt, og hendes enorme erfaring i forhold til at skabe gode brugeroplevelser til alle aldre og segmenter i blandt andet mediebranchen bliver en kæmpe styrkelse af vores forretning", siger Clio-direktør Jesper Eiby Christoffersen i en pressemeddelelse.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

clio.dk

Powered by Labrador CMS