Uddannelsesvejledning
0   1

Unge får ikke nok hjælp til at blive i provinsen

Et nyt antropologisk forskningsprojekt fra DPU viser, at unge i højere grad kunne blive i provinsen, hvis de ønskede det og fik hjælp til at se mulighederne for arbejde, praktik og uddannelse. Lokale kompetenceudviklingsforløb kunne være en mulighed, men mange flytter til større byer for at få en uddannelse – og så bliver de i de større byer, skriver professor mso Eva Gulløv og seniorforsker ved Københavns Professionshøjskole John Gulløv i en ny bog "Opvækst i provinsen – om dem, der bliver og dem, der rejser". De har i bogen Tønder som eksempel.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
439 andre er allerede tilmeldt