Onlineundervisning
0   13

Besøgsboom på MitCFU under skolenedlukningen

Behovet for onlineundervisning har fået mange af landets lærere til at gå på jagt efter spillefilm og tv-udsendelser i skolernes eget 'Netflix', MitCFU's arkiver.

Onlinecentret for undervisningsmidler, MitCFU, er kommet til at spille en central rolle i lærernes nødundervisning. MitCFU har haft mellem tre og fem gange så mange udlån af deres over 300 e-bøger, og også streaming af tjenestens tv og spillefilm er vokset eksplosivt.

Men CFU'erne ser gerne endnu flere benytte sig af deres tilbud, som blandt andet består af pædagogiske vejledninger til udvalgte film og tv-udsendelser. Vejledningerne er lavet af CFU's pædagogiske konsultenter og fortæller, hvordan man konkret kan arbejde med et tema eller et fagligt område i undervisningen.

Det er (altid) gratis at bruge mitCFU, og der er adgang med uni-Login på hval.dk/mitcfu

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
618 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.862 andre er allerede tilmeldt