Jens Bødker

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Onsdag den 4. juli døde Jens Bødker, Gug Skole i Aalborg, efter et hurtigt sygdomsforløb, 69 år.

Efter lærereksamen fra Silkeborg Seminarium påbegyndte Jens sit lærerjob på Gug Skole 1. september 1962. Arbejdet som lærer blev Jens' liv. Han gav Gug Skole hele sit arbejdsliv, i alt 45 år. Jens spændte fagligt utroligt vidt. Hvert fagområde var for ham et univers, han fyldte med liv til glæde for eleverne.

Jens var elevernes mand. Samtidig var han den bedste kollega, man kunne have. Altid var han glad og hjælpsom og klar til at dele alle sine fantastiske materialer med andre. Jens blev tidligt ekspert på edb-området og stillede sig altid tålmodigt til rådighed.

Gug Skole vil på alle måder savne Jens. På det sociale område vil der være et tomrum, der kan mærkes. Jens bandt yngre og ældre lærere sammen på en unik måde. Hans årlige version af »Livets gang på Borgen«, en godmodig satire over kollegaernes gøren og laden, er kommet for sidste gang.

Jens efterlader sin mor i Rødkærsbro samt fire søskende. Vi ved, Jens betød uendeligt meget for familien, og udtrykker hermed vores dybeste medfølelse.

Æret være Jens' minde.

På vegne af personalet ved Gug Skole: tillidsrepræsentant Birthe Mølholm

Powered by Labrador CMS