Det historiske Cuba i påsken

Oplev Cubas historie krydret med koloniarkitektur, naturskønhed, salsarytmer og eksotiske palmestrande 16.-27. marts med Folkeskolen og månedsmagasinet Undervisere

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne Cuba-rundrejse dækker Cubas væsentligste områder, hvor vi besøger nogle af de vigtigste kulturhistoriske attraktioner og naturmæssige kontraster: Hovedstaden Havana, frodige bjerge og dale, cigarfabrikker og den arkitektoniske perle Trinidad. Her bliver der også tid til at nyde de eksotiske palmestrande og til at få sig en dukkert i Det Caribiske Hav.

Vores Cuba-odyssé slutter med en dag i Havana med tid på egen hånd, så man har mulighed for selv at fornemme Cubas særlige puls og atmosfære. Vi besøger desuden en skole i Havana. Her får vi et indblik i, hvordan en typisk cubansk skoledag forløber.

Indkvartering foregår på gode turistklassehoteller, som er valgt på grund af deres beliggenhed.

Fakta om turen: Rejseterminen er 16.-27. marts. Prisen per person i dobbeltværelse: 16.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 1.990 kroner. Med i prisen: Flyrejse København-Havana tur/retur med Air France via Paris, forplejning på flyet. Alle skatter og afgifter. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Transport, udflugter og entréer ifølge programmet. Indkvartering på gode turistklassehoteller. Morgenmad dagligt, frokost dag 2, 3, 4, 5, 7, 8 og 9 samt middag dag 1, 4, 5, 6, 7 og 8. »All inclusive« på hotellet i Trinidad dag 6, 7, 8 og 9 bestående af alle måltider, snacks og lokale drikkevarer.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS16. Se udførligt dag til dag-program på undervisere.dk |

Powered by Labrador CMS