På Kina-turen 7.-19. juli sejler vi 500 kilometer på Yangtze-floden. Også udflugtssejlads med mindre både oplever vi på verdens tredjelængste flod. Se udførligt program på undervisere.dk

Stille flyder Yangtze

Oplev Beijings klassiske seværdigheder, terrakottasoldater i Xian, Yangtze-floden og den moderne metropol Shanghai med månedsmagasinet Undervisere og Folkeskolen - 7.-19. juli

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kina fascinerer bestandigt med sine modsætningsfyldte folkeslag og sin helt unikke natur. På denne kompakte sommerrejse kommer vi tæt på de klassiske seværdigheder i Beijing, det poesifyldte landskab omkring Yangtze-floden og de vidtstrakte, gule sletter omkring Xian, hvor vi også aflægger et besøg hos de standhaftige terrakottasoldater. Inden vores rejse ender, kommer vi forbi den moderne metropol, Shanghai.

Togtet op ad Yangtze bliver en mindeværdig oplevelse. Ikke mindst fordi det gigantiske dæmningsprojekt ved De Tre Kløfter betyder, at vandstanden i floden i 2009 vil være steget med op mod 100 meter og have lagt næsten halvdelen af de nuværende seværdigheder under vand. På Yangtze taber man sit hjerte til Kina - for altid.

Med i prisen:

Fly København-Beijing tur/retur med SAS. Indenrigsfly i Kina. Alle skatter og afgifter. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Transport, udflugter og entréer ifølge program. Indkvartering på gode turistklassehoteller og på Victoria Cruises i delt dobbeltværelse/kahyt. Morgenmad dagligt. Frokost dag 2-12 (heraf to på indenrigsfly i Kina og dag 2 let sandwich). Middag dag 2-12. Foredrag ved forfatteren Simon Rom Gjerø. Bogen »Kaldet til Kina«. Fodmassage.

Fakta om rejsen.

Rejseterminen er 7.-19. juli. Prisen per person i dobbeltværelse/dobbeltkahyt er 18.990 kroner

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS11.