Kultur- og naturoplevelser går i ét på denne læserrejse i sommerferien til Indien og Lille Tibet. Se dag til dag-program på nettet. Se udførligt program på undervisere.dk

Sommerferie i Indien og Lille Tibet

Enestående ferierejse til den tibetanske højslette og det bedste af Indien med månedsmagasinet Undervisere og Folkeskolen - 14.-24. juli

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag med til Gudekongernes Land, hvor vi oplever den mest intakte tibetanske, buddhistiske kultur. På rejsen besøger vi det delvist selvstændige Ladakh dybt inde i de mægtige Himalayabjerge, også kaldet »Lille Tibet«.

I dalene ligger landsbyerne spredt, og bøndernes små, grønne marker er som oaser i det ørkenagtige bjerglandskab. På dalsidernes forrevne klippevægge finder vi de pragtfulde buddhistiske klostre, hvor rødklædte munke fordyber sig i åndelige værdier.

I Indien får vi oplevelser i New Delhi og besøger Det Røde Fort og Taj Mahal, som uden tvivl er én af verdens smukkeste bygningsværker.

Og så besøger vi en SOS Børneby.

Med i prisen:

Dansk rejseleder og indiske lokalguider. Flyrejse København-New Delhi tur/retur med Finnair og flyrejse New Delhi-Leh tur/retur. Helpension på hele rejsen. Alle skatter og afgifter. Fire nætter på førsteklasseshoteller og fem nætter på tostjernede hoteller i Lille Tibet. Udflugter og entréer ifølge program.

Fakta om rejsen:

Rejseterminen er 14.-24. juli. Prisen per person i dobbeltværelse er 14.490 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.990 kroner.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS12.