Tag til Australien i sommerferien ...

Månedsmagasinet Underviseres og fagbladet Folkeskolens store tur til de absolutte seværdigheder i Sydney, ved Alice Springs og ved Port Douglas 3.-23. juli

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I samarbejde med Albatros Travel arrangerer månedsmagasinet Undervisere og Folkeskolen en stor rundrejse i Australien: Vi flyver til Singapore og efter en overnatning og sightseeing videre til Sydney, hvor vi har fire overnatninger. Havnerundfart og rundvisning i Operahuset. Udflugt til Blue Mountains med de mange eukalyptustræer. Byrundtur.

Fly til Melbourne. Fire overnatninger. Udflugt til Philip Island med kænguruer. En dag til vingårde i Yarra Valley. Byrundtur i Melbourne med mere. Vi flyver til Alice Springs med Ayers Rock og The Olgas. Tre overnatninger med tid til at se seværdighederne.

Fly til Cairns og videre til Port Douglas. Fire overnatninger. Tur til Cape Tribulation og sejlads på Daintree-floden. Cruise til Great Barrier Reef. Tog til bjergbyen Kuranda og besøg ved Tjapukai Aboriginal Cultural Center.

Se det udførlige program på www.undervisere.dk og www.folkeskolen.dk

Rejseterminen er 3.-23. juli. Prisen per person i dobbeltværelse er 38.990 kroner. Tillæg for eneværelse er 6.990 kroner.

Med i prisen: Flyrejse København-Singapore-Sydney og Cairns-Brisbane-Singapore-London-København med British Airways og Qantas Airways. Indenrigsfly Sydney-Melbourne, Melbourne-Alice Springs og Ayers Rock-Cairns og alle skatter og afgifter. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Overnatninger på gode turistklassehoteller, morgenmad dagligt, seks frokoster og fem middage, udflugtsprogram og transport - se programmet på nettet.

Rejsen bestilles hos Albatros på telefon 3698 0000. Oplys kode LR FS8. |

Powered by Labrador CMS