Krydstogt på Middelhavet i maj ...

Med fagbladet Folkeskolen og månedsmagasinet Undervisere: Et krydstogt den 20.-27. maj bringer deltagerne til Rom, Elba, Firenze, Villefranche, Cannes, Toulon, Mallorca og Barcelona

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Månedsmagasinet Undervisere og Folkeskolen tilbyder et kulturkrydstogt i Middelhavet i samarbejde med Albatros Travel. Rejsen foregår på Orient Lines' klassiske Marco Polo. Vi flyver fra København til Rom, hvorfra vi kører til skibet.

Første ophold er Livorno med mulighed for udflugt til Firenze. Øen Elba er næste stop, hvorefter vi sejler til Frankrig, hvor der lægges til i de tre byer: Villefranche, Cannes og Toulon. Krydstogtet går nu til Mallorca, inden vi fortsætter til Barcelona. Efter byrundtur og tapasfrokost flyver vi til København.

Man kan nyde livet om bord, tage på sightseeing på egen hånd eller deltage i skibets udflugter. Man kan også købe en udflugtspakke specielt udarbejdet til Albatros' gæster.

Se udflugtspakkens indhold og pris i dag til dag-programmet på www.undervisere.dk og www.folkeskolen.dk

Prisen per person i indvendig standarddobbeltkahyt (K/J) er 9.990 kroner. Tillæg for indvendig enekahyt er 1.290 kroner. Mod tillæg kan købes udvendige kahytter af forskellige kategorier (se programmet på nettet).

Med i prisen: Flyrejse København-Rom og Barcelona-København inklusive skatter og afgifter, krydstogtet, indvendig standardkahyt, helpension på skibet, havneafgifter, bustransfer i Rom og Barcelona (med byrundtur og frokost) samt dansk rejseleder.

Turen bestilles hos Albatros på telefon 3698 0000. Oplys kode LR FS9. |

Powered by Labrador CMS