"Jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage og lære UCN, medarbejderne, de studerende og kursisterne bedre at kende", siger Kristina Kristoffersen, der selv er både læreruddannet og har læst videre sig på UCN-uddannelser.

UCN får rektor med lærerbaggrund

Den tidligere læringschef i Aalborg Kommune Kristina Kristoffersen, der selv er uddannet lærer fra Hjørring Seminarium, bliver fra nytår rektor for professionshøjskolen UCN.

Publiceret Senest opdateret

Kristina Kristoffersen

Karriere:

  • 2022 -: Rektor for Professionshøjskolen UCN
  • 2019-2021: Uddannelsesdirektør på Københavns Erhvervsakademi(KEA)
  • 2014-2019: Læringschef i skoleforvaltningen i AalborgKommune
  • 2012-2014: Områdedirektør for det sundhedsfaglige og detpædagogiske efter- og videreuddannelsesområde, UCN act2learn
  • 2010-2012: Adjunkt indenfor det psykologiske og pædagogiskefagområde, UCN act2learn

Uddannelse:

  • 2018-2019: KIOL, executive kursus i offentlig ledelse,Professionshøjskolen København
  • 2008-2010: Kandidatuddannelse i Pædagogisk Psykologi, AAU
  • 2007-2008: Diplomuddannelse i psykologi, UCN
  • 1995-2000: Læreruddannelse Hjørring Seminarium

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

, 46, afløser Lene Augusta Jørgensen, der har været rektor for den nordjyske professionshøjskole siden 2014. UCN har cirka 900 ansatte og 9500 studerende på grunduddannelser inklusive læreruddannelserne i Aalborg og Hjørring foruden cirka 9000 deltagere årligt på efter- og videreuddannelse.

I en pressemeddelelse fremhæver bestyrelsesformand Poul Knudsgaard den nye rektors kendskab til uddannelsessektoren kombineret med et stærkt fokus på ledelse:

"Jeg er glad for, at vi med Kristina får en rektor med fokus på ledelseshåndværket og udvikling af ledelsen i takt med udviklingen af UCN. Kristina har også stort fokus på at være synlig i sektorsamarbejdet, i ministeriet, hos regionens kommuner og ikke mindst i forhold til aftagere. Det er helt nødvendigt for, at vi kan lykkes".

"Vi står foran store opgaver frem mod 2030", siger Kristina Kristoffersen, "Vi skal sikre, at der er sygeplejersker, lærere og pædagoger nok til at fastholde og udvikle vores velfærdsniveau, og på erhvervssiden har virksomhederne og det politiske niveau tydelige ambitioner om at skabe vækst gennem grøn omstilling og digitalisering".

De seneste år har Kristina Kristoffersen været uddannelsesdirektør på Københavns Erhvervsakademi.

Powered by Labrador CMS