Finansminister Thor Pedersen deltog ikke på DLF’s kongres. Og så alligevel, da han i formandens mundtlige beretning blev nævnt som en ren tryllekunstner, der jonglerede med milliarder til forbedringer af eksempelvis nedslidte skoler. Penge, som det kniber med at få øje på ude i virkeligheden

Kongres 2007

Publiceret Senest opdateret
DLF's kongres 2007

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

337 stemmer. Fra Blåvand til Nexø, fra Skagen til Gedser. Fra Grønland og Sydslesvig. Formand og næstformand, 25 medlemmer af hovedstyrelsen og 310 delegerede: Repræsentanter for børnehaveklasseledere, ernærings- og sundhedsbachelorer, ledere, lærere, pensionister, studerende og voksenspecialundervisere.

DLF's politik. Fra tirsdag til fredag diskuterede og besluttede de. Og fastlagde Danmarks Lærerforenings politik.

Nyheder. I løbet af ugen bragte ernaeringogsundhed.dk, folkeskolen.dk og specialpaedagogik.dk 45 nyheder fra kongressen i Falconer Centret på Frederiksberg.

Videoer. dlf.org bragte 12 videointerview fra kongressen.