Debat

Kahoot - det nye sort i (sprog)undervisningen

Kahoot - super nemt at bruge i den daglige undervisning.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I løbet af en månede hørte jeg to gang på en enkelt uge ordet Kahoot. Det var nok til at pirre min nysgerrighed, og jeg fik sat mig ind i det. Derefter blev min intetanende familie tvangsindlagt til at afprøve min første quiz - og det gik rent ind hos unge som gamle. Så kom det med i undervisningen - og eleverne elsker det!

Jeg har efterhånden udarbejdet eller “spillet” kahoot med samtlige af mine franskhold - fra 5-9.klasse og alle elsker det!

I alt sin enkelthed logger man ind på startsiden (getkahoot.com) følger brugsanvisningen - opretter nogle spørgsmål, og så har man en quiz!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Det gode er at man også kan lade eleverne selv lave quizzerne eller bruge andres quizzer.

Således har min 8.klasse repeteret future proche (grammatik) ved at lave kahoots til hinanden. 7.klasse har udledt læringspointer fra et kapitel, og 5. har jublet over hvor mange franske ord de allerede kan.

Er der 10min. tilbage af en lektion har jeg som regel en kahoot vi kan lave - hvis vi allerede har bevæget os ;-)

Der er et stort konkurrence element indlagt, og det kan jo være svært, men man kan jo være flere sammen.

Powered by Labrador CMS